24 september 2018

Bij wie kan ik terecht bij twijfels over mijn baan?

Je twijfels

Twijfelen doen we allemaal wel eens. Vind ik mijn werk nog leuk? Zou ander werk beter bij me passen? Ik weet niet waar ik goed in ben. Ik zou graag meer ontspannen willen zijn en meer energie willen hebben. Allemaal twijfels en vragen en daar is niets mis mee. Het helpt om deze twijfels met je vrienden, familie of collega’s te delen. En dan komt er een oplossing of vielen die twijfels best mee. Soms komt er maar geen oplossing en gaan de twijfels je leven steeds meer beheersen. Je zou daar best dieper met iemand over willen praten. Een loopbaancoach is zo’n iemand. Maar dan komen er nieuwe vragen. Wat doet een loopbaancoach en wat kost dit? Kan je daar zomaar een afspraak mee maken? Best spannend om een onbekende in vertrouwen te nemen en dingen over jezelf te vertellen.

Gratis kennismakingsgesprek

Ik ben zo’n loopbaancoach en ja, je kunt gratis een afspraak maken om me jouw twijfels te vertellen. Tijdens het kennismakingsgesprek verhelderen we jouw twijfels en informeer ik je wat ik doe om je te helpen en op wat voor manier ik werk. Daar zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. Vertrouwen is de basis van de gesprekken. Het kan al voldoende zijn om je verhaal te vertellen aan mij als buitenstaander, waarbij ik met aandacht en betrokkenheid naar je luister. Dan is dit ene gesprek voldoende om je zaken weer op een rijtje te zetten. En anders bespreken we wat er nog meer nodig is. Dit kan, afhankelijk van jouw vraag, variëren van 1 los gesprek tot een traject van 7 gesprekken. Daar zijn kosten aan verbonden. Het kan zijn dat je werkgever dit wilt betalen, maar mogelijk wil je je werkgever helemaal niets vertellen. Ik vind het moedig als je zelf het initiatief neemt om je weg te onderzoeken. Na het kennismakingsgesprek heb je in ieder geval een beeld wat jou verder kan helpen. En daar kan je op jouw tijd en op jouw manier verder mee aan de slag gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken? Mail info@karindebeercoaching of bel 06 -218 42 666.