5 oktober 2020

gratis ontwikkeladvies start weer in december

Goed nieuws vanaf 1 december kan je je weer aanmelden voor het gratis ontwikkeladvies. In augustus was het budget heel snel op. Dus bij twijfel neem contact met me op, zodat je deze kans niet misloopt.

Er is door de crisis veel in beweging op de arbeidsmarkt. En dat is van invloed op jouw werk en je leven. De vraag is hoe kan jij omgaan met al deze veranderingen. Door de huidige crisis ben je mogelijk zelfs genoodzaakt om je te (her)oriënteren op ander werk. Een gratis ontwikkeladvies biedt de kans om hierover na te denken voor alle werkende, niet werkende, flexwerker en ZZP’er.

Het ontwikkeladvies is een onderdeel van het crisisprogramma “NL leert door” van het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid. Dit programma heeft als doel om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten voor iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt. 

Ik wil je graag begeleiden om meer helderheid te krijgen in wat er bij jou speelt in je werk en loopbaan, maar ook om balans te krijgen in je leven.

Inhoud ontwikkeladvies

  • Het traject start met een intakegesprek.
  • In 2-3 gesprekken brengen we jouw talent en kwaliteiten in kaart, spreken we over wat je wensen zijn en waar je je zorgen over maakt. En richten we ons op je loopbaanperspectief.
  • Een online arbeidsmarktscan is onderdeel van het advies. Hiermee krijg je een objectief en onafhankelijk beeld van jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen.

Het ontwikkeladvies is vertrouwelijk en alleen voor jou. Je maakt zelf de keuze om het te bespreken met je werkgever of collega’s.

Na afloop…

  • Ben je bewust van je talent en kwaliteiten, maar ook van je valkuilen.
  • Weet je waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt en wat je hier zelf in wilt.
  • Heb je inzicht in hoe je je verder wilt ontwikkelen.
  • Weet hoe jij kan solliciteren en netwerken op de manier dat bij jou past.
  • Heb je inspiratie om je loopbaan verder vorm te geven.

Belangstelling melden
Heb je belangstelling of wil je meer informatie dan kan je dit laten weten door een email naar info@karindebeercoaching.nl of bel naar 06 -218 42 666. Ik neem dan contact met je op. De subsidieaanvraag wordt dan door mij gedaan. Jij mag je richten op je loopbaan.

Meer informatie kan je vinden op Noloc.