Jouw verhaal

Jij bent in een fase van je leven beland waarbij jij iemand nodig hebt met wie je je situatie kan delen en die jou kan helpen je antwoorden te vinden. De aanleidingen kunnen heel divers zijn en kunnen liggen in je privé- of werkomstandigheden. Het is tijd om even een stapje terug te doen. Om je situatie op een afstand te bekijken. Zo kan je tot nieuwe inzichten komen en om jezelf verder te ontwikkelen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Dat is het vertrekpunt en daar pas ik mijn begeleiding op aan. Dit betekent dat het coachingtraject dat je gaat volgen altijd uniek is en op jou is afgestemd. De belangrijkste voorwaarde is dat jij vertrouwen hebt in het te volgen traject.

Wandelcoaching

De coaching is wandelend in de natuur. Tenzij je helemaal niet van wandelen houdt. Het kan ook een combinatie zijn van wandelen en gesprekken op kantoor. 

Bij wandelen kom je vanzelf in de vertraging en kan je je bezinnen op je situatie. Door de beweging ontspan je en word je weer opgeladen met energie. Het maakt je vrijer in je denken en doen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie. Tijdens het wandelen luister ik aandachtig en maak helder wat voor jou nu aan de orde is. De coaching is vooral praktisch en ervaringsgericht. Je nieuwe inzichten zijn meteen toepasbaar. Je gaat ontdekken hoe jij richting kunt geven aan jouw leven en dat geeft je zelfvertrouwen, kracht en energie.

Wat jij te bieden hebt doet er toe!

ANNA TERRUWE: Jij mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.