23 februari 2018

Laat jouw talent horen!

Voel jij het van binnen kriebelen om jouw stem te laten horen? Wil jij weten wat jouw talent is, waarmee je kunt onderscheiden? Waardoor je je vrijer voelt en met meer plezier kunt leven en werken. Zodat zichtbaarder wordt in je omgeving wat jij te bieden hebt. Bij het begin van de lente gaan de vogels weer zingen met ieder hun eigen zang geluid. Net als de vogels heb jij ook een eigen geluid, dat uniek is, dat mag je laten horen en luider worden! Dat is waardevol voor jezelf en je omgeving.

Ik wil je daarbij helpen. Al wandelend gaan we op zoek naar jouw eigenheid. Je ontdekt wat jouw kracht is. Waar jij op kan vertrouwen en eigen waarde geeft. Ik stel vragen over je leven: waar werd jij enthousiast van? Wanneer was je helemaal in je element? En ik maak gebruik van wat we al lopende in de natuur tegenkomen.

Het resultaat van de wandeling is dat je weet welk uniek talent jij hebt en hoe dit verder kan groeien. En hoe jij op jouw eigen manier van betekenis kan zijn en zin kan geven aan je leven en werk. Door het kennen van je talent kun je zelfstandiger en authentieker vanuit jezelf handelen. Je kunt helder vertellen wat jij te bieden hebt. Daar doe jij je voordeel mee en ben je van waarde voor je omgeving.

De wandeling is individueel en duurt 1,5 uur.
Locatie: bos Oosterheide ten zuiden van Oosterhout. Of op verzoek een andere plek in de natuur.
Tijdens het voorjaar zijn de kosten € 80,00.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@karindebeercoaching.nl of bel naar
06-21 84 26 66.