11 oktober 2016

Latifa herfstwandeling JA, IK WIL op vrijdag 11 november

Tijdens deze herfstwandeling onderzoek je jouw hartenwens. Een hartenwens is iets wat je diep van binnen heel graag zou willen. Het komt uit je hart. Met deze wandeling geeft je jezelf ruimte voor een ingeving om jouw wens te vervullen en je wilskracht te stimuleren.

We doorlopen de 7 kwaliteiten van de Latifa meditatie, een eeuwen oude meditatie uit het soefisme die letterlijk subtiel, verfijnd betekent. De laatste kwaliteit is de wil, maar ook in de eerdere stappen zal ik het accent leggen op de wil om deze te stimuleren. De 7 kwaliteiten zijn: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.

We lopen in een groepje in stilte door het bos Oosterheide. Bij elke kwaliteit van de Latifa vertel ik iets wat bij die kwaliteit hoort, waardoor jij kan ervaren wat die kwaliteit voor jou op dat moment betekent. Ieder beleeft daardoor op zijn eigen manier de Latifa. Bij de afsluitende kwaliteit van de wil kan je de opbrengst van de wandeling oogsten. Je bepaalt welke eerste stap jij concreet kan gaan doen om jouw hartenwens te vervullen. En kan je volmondig zeggen ‘ja, ik wil’.

Na de wandeling is er gelegenheid om uit te wisselen welk inzicht de wandeling jou heeft gebracht bij een kopje warme thee.

Praktisch

Op vrijdag 11 november om 9.30 uur
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Verzamelpunt: bos Oosterheide, hoek Burg. Holtroplaan en hoek Burg. Materlaan in Oosterhout; bij het oranje bankje en het bruggetje dat toegang biedt tot het bos.
Maximaal 8 deelnemers.
Kosten € 10,00 per deelnemer.
Voor meer informatie kan je mailen naar info@karindebeercoaching.nl

De wandeling gaat ook door bij slecht weer. Alle weeromstandigheden prikkelen je zintuigen en daardoor kan je ontdekken wat goed voor jou is.

Ik meld me aan.