14 november 2017

Latifa stiltewandeling op 8 december

Wil je de tijd nemen om aandacht te geven aan wat jou nu bezig houdt? De natuurlijke rust van een winterbos kan je kan je tot onverwachte inzichten brengen. We starten met de Latifa meditatie waardoor je naar binnen keert en luistert wat jouw beweegt. Deze meditatievorm is al eeuwenoud en omvat de 7 levenskwaliteiten: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Vervolgens maken we een stiltewandeling met in gedachten de informatie die jij gekregen hebt uit de meditatie en waar jij aandacht aan wilt geven. Zo ontwikkel je meer kennis over jezelf en kan je een stap zetten naar wat jou levenszin geeft.

Na de wandeling is er gelegenheid om uit te wisselen welk inzicht de wandeling jou heeft gebracht bij een kopje warme thee.

Praktisch

Op woensdag 8 december om 9.00 uur.
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Verzamelpunt: bos Oosterheide, hoek Burg. Holtroplaan en hoek Burg. Materlaan Oosterhout; bij het oranje bankje en het bruggetje dat toegang biedt tot het bos.
Maximaal 8 deelnemers.
Kosten € 10,00 per deelnemer.

De wandeling gaat ook door bij slecht weer. Alle weeromstandigheden prikkelen je zintuigen en daardoor kan je ontdekken wat goed voor jou is.

Ik meld me aan.