Loopbaancoaching
Loop je loopbaan

Wil je weten wat je nu echt wilt? Van baan veranderen? Of met meer plezier en energie in je huidige baan werken? Meer balans tussen werk- en privé? Minder last hebben van stress- en spanningsklachten? Voorkomen dat je een burn-out krijgt?

Loop je loopbaan

Zet je loopbaan in beweging door te wandelen. De rust van de natuur helpt je om met een frisse blik naar je loopbaanvraag te kijken. Je maakt ruimte in je hoofd en ontspant, waardoor je nieuwe inspiratie en inzichten krijgt. Tijdens het wandelen word je (weer) bewust waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. En ontdek je wat je talent en kwaliteiten zijn en maak je daar bewust verbinding mee. Ook krijg je inzicht in wat jou juist tegenhoudt om stappen te zetten in je loopbaan. Je maakt de weg vrij om zelf richting te geven aan je loopbaan en jouw pad te kiezen.

Natuurlijk kijken we of wandelen echt bij je past en of het fysiek mogelijk voor jou is. Dan spreken we af in mijn rustige kantoor. Ook als het weer te slecht is om te wandelen.

Na afloop…

  • Durf je bewuste keuzes te maken in je loopbaan;
  • Heb je meer zelfvertrouwen in jouw persoonlijke aanpak;
  • Ontwikkel je jouw talent en kwaliteiten verder;
  • Herken je beter je eigen belemmerde patronen en kan je daar beter mee omgaan;
  • Heb je meer plezier, energie en voldoening in je werk;

Voor wie?

Loopbaancoaching is voor iedereen, die zich wil heroriënteren op zijn werk en loopbaan. Voor iedereen die daadwerkelijk vanuit zijn eigen kracht wil werken en daarin concrete stappen wil zetten.

Tijdsinvestering

Tijdens een gratis kennismakingswandeling stemmen we af hoeveel wandelingen nodig zullen zijn. Naast een traject van gemiddeld 5-6 wandelingen zijn eenmalige gesprekken om te sparren of een aantal losse gesprekken ook mogelijke opties.
De wandelingen duren 1 uur – 1,5 uur. Ter voorbereiding van de wandelingen krijg je gerichte opdrachten.