Luistergesprek
Kort en stimulerend

Sta je voor een moeilijk besluit en weet je niet waar je goed aan doet? Loopt het niet lekker op je werk of in je leven en weet je niet waaraan dit ligt? Wil je kunnen praten over je zorgen, vragen of verlangens?

Het luistergesprek kan gaan over elke vraag waar je mee zit op je werk, privé, bij verlies, rouw, verandering of stress. Het zijn onderwerpen waar je familie of vrienden niet direct een oplossing voor kunnen bieden of je wilt ze er niet mee belasten. Toch wil je er over praten. Je zoekt iemand die meer op afstand van jouw leven staat. Iemand die zonder oordeel naar je luistert. Die je helpt om je zaken weer op een rijtje te zetten. Het kan al een opluchting zijn als je kunt uitspreken wat je bezig houdt.

Inhoud

Je brengt het onderwerp in, waarover je wilt sparren. Ik luister aandachtig, erken wat er bij je speelt, stel vragen, denk met je mee en bied structuur. Zo wordt helder wat je bezig houdt en kom je tot de kern waar het echt om gaat. Door onbevangen te kijken naar wat er speelt, krijg je nieuwe inzichten en kun je daar een stap in zetten. Door er over te praten kan je al beter met de situatie omgaan.

Na afloop….

  • Heb je een helder inzicht in de kern van je vraag.
  • Heb je inspiratie gekregen om met je vraag om te gaan.
  • Is er opluchting dat je vraag uit je hoofd is.
  • Is er meer ruimte en openheid om je eigen weg te gaan.

Voor wie?

Voor iedereen, die behoefte heeft om lucht te geven aan een werk- of levensvraag waar hij nu mee zit en daar in paar gesprekken richting in wilt vinden. Je bent op zoek om inspiratie te krijgen en gestimuleerd te worden om een antwoord te krijgen op je vraag.

Tijdsinvestering

Het zijn losse gesprekken van 1 tot 1,5 uur. Vooraf zullen we contact hebben om kennis te maken en te bepalen of dit het goede aanbod voor jou is. Het gesprek kan in de beslotenheid van mijn spreekruimte, maar wandelen is ook een optie. De natuur biedt meteen al lucht en openheid.