Mijn Verhaal

Achtergrond

Wat mensen beweegt heeft mij van kinds af aan geboeid. Waar en hoe ik dit het beste kon doen was een boeiende ontdekkingstocht. Ik ben begonnen als administratief medewerkster en nadat ik zelf een loopbaantraject heb gevolgd, durfde ik te kiezen voor mijn droom om coach te worden. Daarnaast heb ik de nodige levenservaring opgedaan door onder meer een scheiding, kinderloosheid, ontslag, reorganisaties en zorg voor ouders. Deze ervaringen hebben mij geleerd te zijn wie ik ben en van daaruit te leven en werken.

Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het begeleiden en coachen vanuit functies van P&O-adviseur, arbeidsdeskundige, loopbaancoach, levenscoach en wandelcoach. In 2011 ben ik mijn eigen bureau begonnen. Elke keer blijf ik nieuwsgierig hoe de ontwikkeling van een gesprek gaat verlopen en het geeft me voldoening als je een inzicht of een oplossing hebt gevonden.

Wandelen

De laatste jaren pas ik steeds meer wandelen toe in mijn coaching, omdat ik merkte hoe inspirerend wandelen in de natuur is. Ik hou van wandelen. Bij voorkeur start ik mijn dag met een wandeling in het bos. Vroeg in de ochtend hangt in het bos een speciale sfeer, waardoor ik ontspan en in mijn kracht komt te staan. Als vanzelf borrelen er ideeën op wat ik wil doen en waar ik blij van word. Dat gun ik jou ook en wil ik je bieden. Ik ga graag samen met je op pad, zodat je weer nieuwe inzichten krijgt over jezelf en je situatie.

Visie

Ik heb ontdekt dat je alleen goed kan worden in iets wat je leuk vindt! Het heeft dus minder zin om energie te steken in zaken waar je minder goed in bent en die je niet leuk vindt om te doen. Ik geloof dat iedereen een uniek talent heeft, een eigen kracht en dat mag je meer gaan gebruiken. Dat geeft jouw voldoening, plezier en energie. En jouw omgeving, zowel werk als privé, zal het positieve effect hiervan merken. Het is mijn passie om jou je waarde te laten ontdekken, zodat jij bewust en met zelfvertrouwen keuzes kan maken om met zin te leven en te werken.

Voor meer informatie over mijn loopbaan kijk dan op mijn Linkedin profiel.

Ik ben aangesloten bij het Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Noloc