Mijn Verhaal

Ontwikkeling

Wat mensen beweegt heeft mij van kinds af aan geboeid. Waar en hoe ik dit het beste kon doen was een hele ontdekkingstocht. Ik ben begonnen als administratief medewerkster en nadat ik zelf een loopbaantraject heb gevolgd, durfde ik te kiezen voor mijn droom om coach te worden. Daarnaast heb ik de nodige levenservaring opgedaan door onder andere een scheiding en baanverlies. Deze ervaringen hebben mij geleerd te zijn wie ik ben en van vanuit mezelf te handelen. Het heeft mij geholpen om naast mijn vakdeskundigheid ook mijn eigenheid in te zetten in het begeleiden en coaching van mensen. En juist die eigenheid maakt het verschil! Denk maar eens terug aan die ene speciale leraar op de middelbare school waar jij blij van werd.

Visie

Wat mij geraakt heeft is het besef dat je alleen goed kan worden in iets wat je leuk vindt! Het heeft dus minder zin om energie te steken in zaken waar je minder goed in bent en die je niet leuk vindt om te doen. Iedereen heeft een uniek talent en dat talent mag je meer gaan gebruiken. Dat geeft jouw voldoening, plezier en energie. En jouw omgeving, zowel werk als privé, zal het positieve effect hiervan merken. Het is mijn passie om jou je talent en waarde te laten ontdekken, zodat jij bewust en met zelfvertrouwen keuzes kan maken om met zin te leven en te werken.

Achtergrond

Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring in het adviseren en coachen vanuit de functies van P&O-adviseur, arbeidsdeskundige en loopbaancoach. De opleiding tot loopbaancoach heb ik gevolgd bij adviesbureau Hoogendijk. Door vervolg opleidingen heb ik een persoonlijke verdieping gemaakt als coach. De Pulsar Academie heeft mij diep geraakt. Daar heb ik geleerd om wie ik ben als instrument in te zetten om echte veranderingen bij mens en organisatie te realiseren. Naast het kunnen inspireren en motiveren van mensen heb ik ruime kennis en ervaring in de wetgeving Wet Verbetering Poortwachter en WAO/WIA.
Voor meer informatie over mijn loopbaan kijk dan op mijn Linkedin profiel.

Ik ben aangesloten bij het Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Noloc