30 juli 2021

Nieuw: balans vinden door de Huis van je Leven Methode

Wil je meer balans in je leven en werk? Je meer vitaal en veerkrachtig voelen? En op een speelse manier ervaren hoe dit kan? Dit kan met De Huis van je Leven Methode in de maand augustus tegen een aantrekkelijk tarief. Je loopt door de verschillende kamers van je leven en onderzoekt hoe één kamer of meerdere kamers aandacht nodig heeft. Ik heb voor deze methode een certificaat behaald en wil je er graag mee kennis laten maken. De vakantieperiode is daar een prima periode voor. Neem de kans hoe je balans kan vinden in je werk, of in je thuissituatie, of omdat je stress klachten hebt, beter voor jezelf wilt zorgen, een loopbaanstap wilt nemen of overweegt om met pensioen te gaan.

De Huis van je Leven Methode is gebaseerd op de metafoor van een huis. Een huis met verschillende kamers, die staan voor de verschillende levensgebieden: de lichaamskamer, vrijetijdskamer, werkkamer, papierwinkel, relatiekamer, binnenplaats en bijkeuken. Goed leven is goed zorgen voor alle kamers in je leven. Elk levensgebied heeft op zijn tijd aandacht en onderhoud nodig en zorgt voor balans en veerkracht in je leven. Om het huis ligt een tuin: de Tuin van de Toekomst. Die symboliseert je wensen en dromen voor later.

Heb je belangstelling neem dan contact met me op door een mail te sturen naar info@karindebeercoaching.nl of bel me op 06-21842666.