persoonlijke ontwikkeling
inspireren en realiseren

Wil je meer je eigen kracht ervaren? Wil je je energieker en vitaler voelen? Ben je op zoek naar meer diepgang in je leven of werk? Voel je je onzeker of niet de moeite waard? Stel je te hoge eisen aan jezelf? Wil je weer op kracht komen na een ingrijpend verlies?

Al lange tijd kan je het gevoel hebben dat je uit je balans bent. Het idee hebben dat je toch meer kan zijn dan wie je nu bent. Dan is het tijd om stil te staan en te onderzoeken wat voor jou nu echt belangrijk is en hoe je meer vanuit jezelf kan leven en werken. Ik wil je graag begeleiden in deze zoektocht waarvan jij de inspiratie krijgt om te gaan realiseren wat je vanuit je hart wilt. Samen gaan we op pad om de antwoorden te vinden.

Inhoud

We starten met het helder maken van jouw kernvraag en wat je daarin wilt leren. Om het antwoord te vinden volgen we de 7 thema’s van zingeving. In elk gesprek nemen we een thema onder de loep in het licht van jouw vraag. We beginnen bij het thema aanvaarden: gezien worden wie jij nu bent en erkennen wat er bij jou speelt. Het tweede thema is verlangen: het ontdekken van jouw verlangens en wat je belemmert om te verlangen. Vervolgens nemen we de stap naar de hoop: stil zijn om te ontdekken wat er op jouw pad kan komen. Vertrouwen is de volgende stap: het ervaren van je unieke talent en ontdekken hoe je daar beter vorm aan wilt geven. Dan komt het thema overgave: welke overtuigingen of patronen wil je loslaten omdat ze jouw belemmeren. Dan volgt het thema de liefde: de kracht om meer vanuit je hart te werken en te leven. Tenslotte komen we bij het thema willen. In dit laatste gesprek komt het antwoord op je vraag. In dit antwoord komen alle voorgaande thema’s bij elkaar en vind je wat je vanuit je hart wilt en hoe je dit wilt gaan realiseren.

Na afloop…

  • Heb je meer zicht op wie je bent en wat je wilt.
  • Weet je wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven.
  • Weet je waar je plezier uit haalt en wat je vitaler maakt.
  • Ben je meer in staat om vanuit jezelf te leven.
  • Waardeer je jezelf meer in wie je bent.
  • Heb je een beeld welke stappen je zou willen zetten.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar meer balans in zijn leven of loopbaan. Voor mensen, die meer vanuit hun eigen kracht willen leven en werken. Je bent op zoek naar nieuwe inspiratie en wil die gericht gaan inzetten.

Tijdsinvestering

Het traject bestaat uit 7 gesprekken van 1,5 uur. In het kennismakingsgesprek stemmen we tijdsperiode af. Voor overleg ben ik buiten de gesprekken telefonisch of per e-mail bereikbaar.