Professionele coaching
Prikkelend en stimulerend

Wil je weer met plezier en energie je huidige werk doen? Zit je in een lastige werksituatie? Wil je beter leiding geven aan je medewerkers? Heb je stress- en spanningsklachten? Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen? Wil je leren omgaan met belemmerde patronen in je werk? Wil je je talent en kwaliteiten beter inzetten?

De vragen bij en aanleiding tot professionele coaching kunnen heel divers zijn. De kern is dat je je belemmerd voelt in je professionele ontwikkeling. Ik help je om je te ontwikkelen in je huidige functie. Zodat jij gesterkt als professional je loopbaan kan vervolgen.

Inhoud

Aan de hand van jouw werksituatie formuleren we een heldere ontwikkelingsvraag. Dit is het uitgangspunt van het traject. Tijdens het traject stimuleer ik je door gesprekken, ingebrachte praktijksituaties en opdrachten om eerlijk en open naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht waar je talent en kwaliteiten liggen en hoe je deze optimaal kan inzetten. Je wordt je bewust van je belemmerde patronen en ontdekt hoe deze van invloed zijn op jouw functioneren. Je gaat ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in werk en hoe je daar sturing aan kan geven. Mijn inzet is erop gericht dat jij jouw persoonlijke aanpak en stijl van werken leert kennen.

 Na afloop…

  • Heb je kennis over je professionele ontwikkelingsvraag;
  • Heb je meer zelfvertrouwen en ondervindt daardoor meer stabiliteit;
  • Voer je met meer plezier en inspiratie je werk uit;
  • Heb je meer zicht op jouw kracht en hoe je daar sturing aan kan geven;
  • Herken je je eigen belemmerde patronen en weet je daar beter mee om te gaan;
  • Maak je jouw toegevoegde waarde beter zichtbaar.

Voor wie?

Voor wie het gevoel heeft vast te lopen in zijn werk en bereid is om daar een oplossing voor te vinden. Voor iedereen die zelfbewuster wil werken en zich professioneel wil ontwikkelen. Voor leidinggevenden en medewerkers die met meer bezieling in hun werk willen staan.

Tijdsinvestering

De duur van het traject is afhankelijk van de vraag. De ervaring leert dat gemiddeld
7 gesprekken met een tussenliggende periode van 2 weken voldoende is. Ter voorbereiding van de gesprekken krijg je gerichte huiswerkopdrachten mee.
Voor overleg ben ik buiten de gesprekken telefonisch of per e-mail bereikbaar.
Ik kan je ook wandelend coachen in het bos vlakbij mijn kantoor of op een andere inspirerende plek.