Verhalen van anderen

Karin heeft me geholpen met het ontdekken wat mijn kwaliteiten, talenten en valkuilen zijn. Ik werk al van jongs af aan op dezelfde plek en wist niet waar ik echt goed in ben. Stapje voor stapje heeft ze geholpen om dit wel te ontdekken. Het was fijn om met haar in gesprek te zijn, geen testen die richting geven en je in een hokje stoppen, maar gewoon je ‘eigen verhaal in je eigen woorden’. Tijdens het traject ben ik er achter gekomen dat ik op dit moment op de juiste werkplek zit en dat ik nog genoeg heb om te leren, mijn kwaliteiten te verbeteren en mijn valkuilen op de achtergrond te drijven. Bedankt voor deze waardevolle inzichten.

 • Renske, loopbaancoaching

Karin heeft me helpen ervaren wat mijn kwaliteiten zijn, in plaats van te focussen op wat ik nog te leren heb. Via oordeelvrije confrontatie heeft ze me helpen accepteren wie ik ben. Gesprekken waren intens, zowel in denken als in voelen, en Karin gaf en nam ruimte om hierin te schakelen als nodig. Ik heb me echt gehoord gevoeld en ruimte gevoeld te kunnen zijn. In het serieuze proces was ook ruimte voor humor en de lach, waarmee het traject wel pittig was, maar niet zwaar. Nu heb ik het gevoel mijn pad te kunnen lopen, met een stevig paar schoenen, een wandelstok en een rugzak vol waardevolle bagage. 

 • Susan, professionele coaching

Ik heb veel geleerd over mijzelf tijdens onze sessies. Je wist altijd de juiste opmerkingen te plaatsen waardoor ik werd getriggerd. Je kon uit mijn mails en hetgeen ik vertelde of opschreef haarfijn eruit halen waar ik mee worstelde en welke aandacht ik nodig had. Dus daar gingen we dan in onze sessies dieper op in en kreeg ik huiswerk mee voor thuis en op het werk. Verder heb ik door jouw haarfijne profielbeschrijving waarin ik mij herkende en een Aha-gevoel kreeg, nu mijn voordeel gedaan en zit ik als Accountmanager EZ beter in mijn vel dan voorheen. Ik moet wel goed luisteren naar wat mijn gevoel zegt en wat bij me past en daarvoor heb je mij de tools aangereikt. 

 • Joop, re-integratiecoaching

Bij Karin heb ik ontdekt wat mijn talenten en valkuilen zijn, hoe ik deze kan herkennen en op welke manier ik er mee om wil gaan en hoe ik ze wil gebruiken. Karin komt er snel achter waar je mee zit en pakt dit professioneel op door met behulp van opdrachten jezelf (beter) te leren kennen. Tijdens de periode van coachen ben ik mij sterker gaan voelen en dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Precies waar ik naar zocht!

 • Carola, persoonlijke ontwikkeling coaching

Ik heb Karin de Beer leren kennen als een positief ingestelde en ontvankelijke coach en ben blij dat ik met haar in zee gegaan ben. Ze luistert onafhankelijk naar je verhaal en gaat er daarna met je mee aan de slag. Ten eerste om het te verwerken / een plaats te geven en dan te focussen op de toekomst. Met leuk en interessant ‘huiswerk’ trek je jezelf min of meer onbewust uit een dal en weet je vervolgens speels een knop om te zetten. (Zelf)spot, humor, relativering en ook spiegel en realisme vormden de olie in de machine die mij weer behoorlijk op de rails hebben doen brengen. Met dank aan Karin de Beer; een prima coach!

 • Harry uit een peelgemeente, professionele coaching

Voor dat ik met Karin in gesprek ging was ik driftig op zoek naar “het perfecte plaatje”. Door de gesprekken met Karin ben ik erachter gekomen dat het niet perfect hoeft te zijn en wat je doet goed is. Ik heb Karin ervaren als een rustige en professionele vrouw die weet waar de knelpunten zitten.

 • Tonnie, loopbaancoaching

Karin heeft me goed op pad geholpen om in verbinding met mezelf te komen. Ik durf te staan voor wie ik ben dat geeft rust en zelfvertrouwen.

 • Maria, professionele coaching

Ik heb een intakegesprek met Karin gehad. Dat gaf mij meteen een heel goed gevoel. Daarna 7 sessies volgens de Pulsar methode. Ik heb geleerd voor mezelf op te komen, mezelf op juiste waarde te schatten en van mezelf te houden zoals ik ben. Niet altijd maar aanpassen. Karin is een geweldige coach. Kan heel goed luisteren en sturing geven. Het was hard werken, maar ontzettend de moeite waard.

 • Els, persoonlijk ontwikkeling coaching

‘Door goed door te vragen over mijn CV wist Karin in 1 gesprek mijn CV concreter en helder te maken, waardoor ik mij beter kan presenteren bij toekomstige werkgevers. Ook gaf ze bruikbare tips voor het opbouwen van een netwerk en aanpassingen van mijn Linkedin profiel.’

 • Gea, baanverandering inzetten

“Wij ervaren Karin de Beer als een prettige, doortastende coach met open blik. Haar ervaring en kennis op gebied van mens, werk, verzuim, psyche en arbeidsmarkt zorgen voor een goed gevulde rugzak. Mede daardoor komt Karin snel tot de kern van een loopbaanvraagstuk of patroon. Zij benadert cliënten positief en respectvol en kan acteren op elk niveau. Zij durft kritisch te zijn waar nodig en laat zich niet foppen. Karin is toegankelijk en enthousiast en denkt enorm goed mee, zowel met kandidaten als een organisatie.”

 • mobiliteitsadviseurs bij gemeente Eindhoven

‘Door de loopbaancoaching van Karin heb ik mijn droombaan in het onderwijs durven en kunnen verwezenlijken. Ik ben helemaal in mijn element.’

 • Guillaume, loopbaancoaching

Het loopbaan coaching traject van Karin heeft mij na een hele vervelende periode weer nieuwe energie gegeven. Karin heb ik dan ook ervaren als een deskundige en professionele vrouw die bij mij de juiste snaar geraakt heeft. Wat resulteerde in een nieuwe opleiding (leergang big data) die ik momenteel aan het volgen ben aan het Fontys. Maar ook het revolutionaire big data project “Waar gaat ons geld naar toe” ? (afstemming zorgactiviteiten en budgetten tbv gemeente) dat ik nu in het kader van de big data opleiding met de nieuw te vormen gemeente Meierijstad (Schijndel, Sint Oedenrode, Veghel) aan het opzetten ben. Dit betekent dat mijn zelfvertrouwen behoorlijk is toegenomen.

 • Hans, VWNW-onderzoek

‘Karin’s aanpak is persoonlijk en professioneel. De stiltes die door haar vragen vallen, geven verrassende inzichten.’

 • Marijke, loopbaancoaching

Het coachen bracht beweging in (te) vaste patronen en denkbeelden. Het voelde als een soort van gymnastiek voor mijn gedachtenwereld. En dat maakte me losser, vrijer en zelfverzekerder.’

 • Lucia, professionele coaching

‘Gecoached worden door Karin betekende voor mij, dat ik weer bij mijn eigen doelen en talenten kon komen. En dan ook nog op een prettige manier. Ik voelde dat het nu even om mij ging. Ze gaf me daar de ruimte voor.’

 • Hanneke, loopbaancoaching