25 april 2016

Wandeling ‘Talent in beweging’ start in juni

Ben je nieuwsgierig naar jouw talent? Hoe en waar jij je talent kan toepassen? Wat jij te bieden hebt van binnen uit? Waar jij op kunt vertrouwen?

Kom dan in beweging. Al lopende gaan we op zoek naar jouw talent in het bos Oosterheide. Je ontdekt wat jouw kracht en eigenheid is. Waar jij op kan vertrouwen. Het is in één woord te benoemen en de bundeling van al jouw kwaliteiten. Ik stel vragen om te onderzoeken waar jij enthousiast over bent en wanneer je helemaal in je element was. En ik maak gebruik van wat we al lopende in de natuur tegenkomen.

Het resultaat van de wandeling is dat je weet welk talent jij hebt en hoe je je talent toepast en/of wil gaan toepassen. Je kunt vanuit jezelf werken en wordt daardoor zelfstandiger, authentieker. Tevens is het een ondersteuning in je zoekproces naar werk. Je kunt helder vertellen wat jij te bieden hebt.

De wandeling is individueel en duurt 1,5 uur.
Locatie: bos Oosterheide ten zuiden van Oosterhout.

Ik start in juni. Deze maand bied ik de wandeling aan voor € 50,00.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@karindebeercoaching.nl of bel naar telefoon 06-21 84 26 66. Je kunt ook het contactformulier invullen.