2 februari 2017

Wandeling Voeding voor jouw talent op 24 februari

Alle tekenen zijn er dat de natuur weer tot leven wil komen. Zaadjes gaan uitgroeien tot mooie planten. Voel jij ook net als dat zaadje de innerlijke drang om je te ontwikkelen? Om jouw talent en kwaliteiten een impuls te geven met aandacht en voeding? Mag het een groeispurt krijgen? Wandel dan mee en ervaar hoe de natuur een inspiratiebron voor je kan zijn. Het biedt je de gelegenheid om stil te staan bij waar jij goed in bent; wat jouw kracht is. We gaan op ontdekkingsreis naar de voeding die jouw talent nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Tijdens de wandeling benut je alle zintuigen en staan we regelmatig stil, waarbij ik je vragen stel of een kleine opdracht geef. Aan het einde van de wandeling weet je wat nodig is om je talent verder tot bloei te brengen. Welke concrete actie je gaat ondernemen. Na de wandeling is er gelegenheid om uit te wisselen welk inzicht de wandeling jou heeft gebracht bij een kopje warme thee.

Praktisch

Op vrijdag 24 februari om 9.30 uur
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Verzamelpunt: bos Oosterheide, hoek Burg. Holtroplaan en hoek Burg. Materlaan in Oosterhout; bij het oranje bankje en het bruggetje dat toegang biedt tot het bos.
Maximaal 6 deelnemers.
Kosten € 10,00 per deelnemer.
Voor meer informatie kan je mailen naar info@karindebeercoaching.nl

Na aanmelding neem ik telefonisch contact met je op om te horen wat jij tot bloei wil brengen.

Deze wandeling is een onderdeel van een cyclus van 4 wandelingen. Per seizoen bied ik een wandeling aan passend bij dat seizoen. De volgende wandelingen zullen plaats vinden in mei, augustus en november.

Ik meld me aan.