23 juli 2022

Week van de Loopbaan van 12-9 t/m 17-9-2022

Wil je weten wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen? Dit kan tijdens de week van de loopbaan van 12 tot en met 17 september.  Het is jouw kans om je loopbaanvraag te stellen. Ik noem er een paar:

  • Wat wil ik nu echt in mijn werk?
  • Wat zijn mijn talent en kwaliteiten, waar ben ik nou echt goed in?
  • Wil ik veranderen van baan?
  • Hoe kan ik mijn huidige baan leuker maken?
  • Betere balans tussen werk en privé.
  • Leren omgaan met stresssituaties of onzekerheid op het werk?

Ik nodig je uit om dit al wandelend te doen in het bos Oosterheide ten zuiden van Oosterhout. Mocht dit onmogelijk voor je zijn dan kunnen we natuurlijk ook afspreken bij mij op kantoor.

Het coachingsgesprek is gratis en duurt maximaal 1 uur. Een gesprek levert altijd een resultaat op zodat je richting kunt geven aan je loopbaan.  Mocht je deze week niet kunnen, maar heb je wel belangstelling dan maken we een afspraak op een ander moment.
Voor een afspraak kun je mailen naar info@karindebeercoaching.nl of bellen en appen naar 06-218 42 666.

Als je denkt: dit gun ik een collega, familielid of vriend(in), stuur dit bericht dan graag door. Mogelijk kan deze persoon dan zijn gewenste loopbaanstap zetten.

De week van de loopbaan is een initiatief van Noloc, vereniging voor loopbaancoaches.