Zin in mijn leven
Verbindend en openend

Heb je behoefte aan meer inspiratie in je leven? Ben je op zoek wat jou zin geeft in je leven? Wil je met meer bezieling leven of werken? Wil je je hart volgen? Wil je leven vanuit verbinding met jezelf en je omgeving? Wil je vrijer zijn in wie je bent? Wil je weten wat echt belangrijk voor je is en hoe je daar invulling aan kan geven? Wil je de balans op maken in jouw leven?

De levensvragen waar jij mee worstelt kunnen heel divers zijn. De onvrede kan langzaam gegroeid zijn of ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis zoals scheiding, burn-out, verlies in je omgeving. Ook pensionering of de overgang kunnen aanleidingen vormen om uitgebreid stil te willen staan bij jezelf. Hoe wil ik mijn levensweg verder vervolgen? Het vraagt moed om op zoek te gaan naar de antwoorden. Ik begeleid je in deze zoektocht om weer perspectief te zien, stappen vooruit te maken en stimuleer je om te laten zien wie jij bent en wat jij wilt realiseren.

Inhoud

We starten met te onderzoeken wat er bij jou speelt. Waar zit jij mee? We stellen helder vast wat jij zou willen leren. Dit is het uitgangspunt van het traject. Je onderzoekt je eigen situatie. Hoe is je levensweg verlopen en hoe is het nu met jou? Onbelemmerd mag je nagaan wat jij verlangt en je onderzoekt wat je tegenhoudt om jouw verlangens te realiseren. Ook ga je ontdekken wat jouw kracht is en hoe je deze wilt benutten. In jouw tempo ontdek je wat er bij jou aan de orde is en je leert stap voor stap om meer vanuit je kern te leven.


Na afloop

  • Heb je een beter inzicht in wat jou levenszin geeft;
  • Ervaar je meer ruimte en openheid om je eigen weg te gaan;
  • Heb je meer verbinding met jezelf;
  • Ben je meer bereid om jezelf te aanvaarden zoals je bent;
  • Heb je meer zelfvertrouwen en ondervindt daardoor meer stabiliteit;
  • Kan je beter sturing geven aan je eigen leven.

Voor wie?
Voor iedereen die zich wil bezinnen op zijn eigen leven. Voor mensen, die meer in verbinding willen komen met hun eigen kern en van daaruit willen handelen. Je bent op zoek naar nieuwe inspiratie en wil daaraan gevolg geven.

Tijdsinvestering

De duur van het traject is afhankelijk van de vraag. Het kunnen 1 of meerdere gesprekken zijn. De ervaring leert dat een traject van 7 gesprekken het meest werkzaam is. In het kennismakingsgesprek stemmen we de duur en het aantal gesprekken af. Voor overleg ben ik buiten de gesprekken telefonisch of per e-mail bereikbaar.